Medlemsvillkor - Kundklubb

Följande medlemsvillkor gäller för dig som är medlem i Bror Pehrssons Möbler AB:s kundklubb. 

Medlemskap

För att bli medlem i vår kundklubb måste du ha fyllt 18 år, ha ett giltigt personnummer och en adress i Sverige. Ditt medlemskap i vår kundklubb är personligt och kan således ej överlåtas till annan person. Det är endast tillåtet att inneha ett medlemskap per person. Det är gratis att vara medlem i kundklubben och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap. 

Skräddarsydda förmåner och erbjudanden

Genom ditt medlemskap analyserar vi din köphistorik och din användning av vår tjänst för att kunna ge dig ett så relevant erbjudande som möjligt. Detta kan innebära att du blir erbjuden särskilda förmåner och medlemserbjudanden direkt anpassade till dig. 

Vid analysen av din användning av vår tjänst kan vi samla in uppgifter såsom köphistorik, klickhistorik, ålder, kön, adress, intressen och beteenden. Den samlade insikten utifrån den genomförda analysen ligger därefter till grund för vårt erbjudande till dig. Den hjälper oss även att utveckla vår produkt, vårt erbjudande och vår kundklubb så att vi ännu bättre kan tillgodose våra kunders förväntningar och önskemål. 

Dina personuppgifter kan även sammanställas och delas med några av våra betrodda partners inom sociala medier eller digitala annonsnätverk för att förmedla erbjudanden och annan information. Läs mer om hur personuppgifter hanteras i vår Integritetspolicy

Som medlem samtycker du även till att vi skickar exklusiva erbjudanden och information till dig via e-post, post och sms. 

Om du inte längre vill ta emot erbjudanden från oss kan du enkelt avregistrera dig via info@bpmobler.se. 

Behandling av personuppgifter

Genom att registrera dig som kund i vår kundklubb kommer vi, för att fullgöra vårt avtal gentemot dig, behandla dina personuppgifter. Vi behandlar även datan för att kunna tillgodose vårt berättigade intresse av att utveckla och förbättra vår produkt och vårt erbjudande. 

Vi kommer spara dina uppgifter till dess att medlemskapet avslutats alternativt 3 år efter det att personuppgifterna samlats in. 

Personuppgiftsansvarig för dina uppgifter är Bror Pehrssons Möbler AB med organisationsnummer 556503-0938. I vår Integritetspolicy har vi sammanställt mer information om de personuppgifter vi behandlar.

Ändringar av villkor

Bror Pehrssons Möbler AB förbehåller sig rätten att göra förändringar i medlemsvillkoren för kundklubben. De senaste uppdaterade villkoren finns alltid tillgängliga på http://bpmobler.se/medlemsvillkor. Viktiga uppdateringar kommer skickas ut via post eller e-post i god tid innan de träder i kraft. Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan. 

Avslutande av medlemskapet

Ditt medlemskap i kundklubben gäller från det att du registrerat dig till dess att du själv eller Bror Pehrssons Möbler AB säger upp det. Vid avslutat medlemskap raderas alternativt anonymiseras samtliga personuppgifter som samlats in och behandlats för att fullgöra vårt avtal gentemot dig som medlem. 

Om ditt medlemskap missbrukas förbehåller sig Bror Pehrssons Möbler AB rätten att omedelbart säga upp medlemskapet.